www.jdemenaryby.cz

Kapr a grilování

K oblíbeným úpravám kapra i ostatních druhů sladkovodních ryb patří grilování. Nechte se inspirovat recepty na grilování kapra od známého odborníka Petra Stupky.

Kapří maso nejdříve naložíme do připravené marinády. Rybí maso stačí marinovat pouze krátce (15 – 20 minut). Při vlastním grilování použijeme pouze mírný žár.

Video recept na marinádu ke grilování kapra

Video s ukázkou přípravy přírodní a asijské marinády.

Video zauzení kapra na grilu

Marinované filety z kapra

Grilovaného kapra si můžete připravit i z hotových rybích výrobků určených ke grilování. Jedná se především o marinované kapří filety. Marinované filety, ale i pstruha či další druhy ryb vhodné ke grilování můžete zakoupit v prodejně ryb na sádkách v Třeboni.

Článek Kapr a grilování zařazen do rubriky Třeboňský kapr a .

Vložit komentář

 

Rybaření na rybnících

Specifikem Třeboňska je možnost rybaření na rybnících Rybářství Třeboň a.s.

Ukázky z fotoblogu

Kpaři při výlovu rybníka Svět.

Kaprařina na třeboňských rybnících.

Rybářské závody na Rybníce Svět

Štika

Náš tip

Penzion Třeboň partner pro ubytování v Třeboni.


Dovolená s rybařením na chatách a chalupách od DDS TOUR.


Rybaření a rybářské potřeby v regionálním katalogu služeb a subjektů Třeboň INFO.CZ.

Hlavní menu

Třeboňský kapr

Grilování kapra

Kapří maso se výborně hodí i ke grilování. Inspirujte se recepty na grilování kapra.

Ryby na Třeboňsku

Nejčastějším úlovkem rybářů je Třeboňský kapr. K dalším loveným rybám patří štika, sumec, candát, lín, amur.

Ubytování na Třeboňsku

Hledáte ubytování pro Vaší rybářskou dovolenou na Třeboňsku? Využijte služeb turistického portálu Třeboňsko.cz.